Monday, March 14, 2005

Dia Feak

Tot i que la temàtica central del blog estigui dedicada a l’ història de Roma, avui escriure un post sobre una de les meves grans passions els jocs d’estratègia d’ordinador.
Un dels motius per els quals decideixo escriure avui és per el magnífic dia que hem passat els tres freaks de polítiques, i el dia tant avorrit que ha tingut la Noelia.
El dia en si ha consistit en dues magnifiques partides al Age of Empire, interrompudes per un dinar de 30 minuts.
En la primera Guerrer Joan ens ha guanyat de molt, ja que el meu principal aliat XTomas estava en baixa forma i no s’ha atrevit a atacar fins que jo he quedat aniquilat.
En la segona i un cop havent dinat les coses ja s’han igualat més i els atacs de XTomas i jo, ja anaven més en conjunt.
Però a passat la desgracia més gran que pot passar en el mon de l’ informàtica, que la corrent elèctrica s’interrompi.
La partida a quedat a mitges i sense un guanyador clar, tot i que estic convençut que haguéssim pogut reduir a guerrer Joan fins a la NADA.

4 Comments:

At 8:34 PM, Blogger Numantinum said...

Ja! Et creus que m'haguessiu guanyat a la segona partida? Pobres il·lusos...Però ja comproveu que puc amb tots dos encara que la màquina sigui aliada vostra....Queden molts dies freaks. Espero que siguin tant bons com aquest

 
At 9:17 PM, Anonymous noelia said...

Y tan aburrida!!! Deberíais nombrarme "guerrera de honor" por aguantar esas partidas interminables. A ver si un dia de estos me enseñais a jugar de una vez!
Besos a los 3!

Noelia

 
At 9:18 PM, Anonymous noelia said...

por cierto...una lástima lo del cable! ;)

 
At 8:05 PM, Anonymous Anonymous said...

Vaya Mingu ya veo que te has pasado a una liga de otra división, tus rivales de antaño TuMusT y TiToRoBer la próxima vez que juegues contra ellos te darán un poco más de cuartelillo. Nos han quitado la estatua del Caudillo de Valencia que cabrones como se nota que goviernan los rojos. jeje un besito GUAPUUUU

 

Post a Comment

<< Home